Alla inlägg under november 2013

Av mammatillelsa - 6 november 2013 10:54

Yees, Twilight! Har kollat på dom andra två filmerna, nu blir det den tredje :) Försökte kolla på den häromdagen, men jag lyckades somna, som jag nästan alltid gör till filmer när jag kollar på dom på kvällarna :P Tycker synd om Niklas, för det är han som blir lidande av att jag somnar. Jag är inget vidare sällskap :P Tyvärr :P Och det vet dom flesta av mina vänner xD 


Nej, nu ska jag kolla på filmen :) 

Av mammatillelsa - 6 november 2013 09:34

Eller? Jo, man säger ju att det är mitt i veckan när det är onsdag, men det är väll egentligen inte mitt i veckan?
Man räknar att det är mitt i vardagarna, för vardagarna (som kontorsmänniskor oftast jobbar) är ju måndag till fredag, och då är ju onsdag mitt i. Annars, om man ska räkna MITT i veckan - måndag till söndag - så blir det ju torsdag som är mitt i veckan.

Okey, onödiga tankar, men iallafall. Det är väll lika bra att jag skriver exakt det som rör sig i hvudet och hur det rör sig i huvudet, hur ska ni annars lära känna mig?

Iallafall, jag ligger fortfarande kvar i sängen. Hade tänkt att jag skulle sovit lite mer, men det gick inte så bra, tankar började snurra och ha sig. Inga speciella tankar så egentligen, mest tankar hur man ska sova, att jag måste hålla mig vaken hela natten på fredag så att jag sover länge på lördag eftersom att jag ska jobba natten på lördag. Samtidigt som det går tankar om hur jag ska göra alla dom här dagarna och dylikt. Massa onödigt som rör sig i huvudet vill säga.

Av mammatillelsa - 5 november 2013 16:19

Haha jag kom och tänka på en sak när jag stod och tvättade mina händer :P 


Niklas kläckte ur sig i lördagkväll/natt nånting med att han var min fästman, och jag började skratta, och kläckte ur mig att hur kan du vara det när vi inte ens är förlovade, för jag ser iallafall ingen ring på mitt finger (jag har normalt en ring på fingret, men det är ingen förlovningsring från hans sida, utan en "vän"ring mellan mig och en tjejkompis). Och då säger han "kan du vänta till på måndag iallafall", och jag skrattar till igen. Jag sa visst, men jag vet att jag inte kommer få nån på måndag heller :P Och han skulle ju bevisa att det inte var massa snack som oftast brukar komma när man dricker. Haha, och inte fick jag nån ring igår heller :P Så jag hade ju rätt :) För idag är det tisdag!! :) Haha, så jag vann , inte för att jag vet vad jag vann, men iallafall :) Det visar väll att jag känner min karl ganska så bra, när jag kan säga att det bara är snack vissa gånger, och allt vad det heter. 


Nej, nu ska jag ner till tvättstugan en sväng! 

Av mammatillelsa - 5 november 2013 16:08

tillbaka så mycket till en stad? Jag verkligen längtar tillbaka till Västerås, till min stad, mitt hem. Jag längtar så mycket så jag sitter på Hemnet då och då och kollar på bostäder, och drömmer mig bort att jag kanske kan få köpa det stället, att jag kan få bo där snart! Men det kommer jag ju inte :( Jag behöver pengar till kontantinsats och allt vad det heter. Och behöver få lån och allt vad det innebär när man köper en bostad. 



Av mammatillelsa - 5 november 2013 15:17

Det har inte blivit så mycket skriver dom här dagarna, men jag försöker iallafall få in nått inlägg varje dag. 


Sitter just nu vid Niklas dator och lyssnar på lite musik. Funderar på om jag kanske ska ta mig ner till tvättstugan lite tidigare än vad tvättpasset börjar - ändå ingen som har bokat den här tiden. Vi har så mycket tvätt just nu så det är sjukt, har nog aldrig varit med om att vi har haft så här mycket nån gång! Det är helt sjukt! 


Annars då?  Har hunnit åka till Västerås, ätit lunch med min pappa och Niklas, hämtat bilen vid Niklas jobb, åkt hem, bokat tvättid, sorterat upp all tvätt, hittat två par byxor som jag ska gå och hämta/betala lite senare samt ringt ett ganska viktigt samtal. Ja, typ det som jag har hunnit med den här dagen. Börjar dock bli lite hungrig, så funderar på vad vi ska äta för mat idag. 


Vad har ni andra gjort idag då? 

Av mammatillelsa - 4 november 2013 20:10

Skriker på mig, för att jag har pinat den med massa mjölkprodukter och andra onyttigheter. Men nu har jag skaffat mig en ganska bra app på telefonen, som räknar ut kaloriintaget jag ska ha per dag och så skriver man i vad man har ätit och dylikt :) plus att jag nu lämnat över allt godis och sånt till min familj i Fagersta, så nu får dom få i sig massa onyttigheter istället :P

Av mammatillelsa - 4 november 2013 12:53

Det kan jag lova att jag är.. Det är längesen som jag vägde såhär mycket, och det jobbiga är att jag lovade mig själv att aldrig gå upp såhär mycket i vikt igen. Det är tur att jag börjar jobba snart, då brukar jag kunna få ordning och struktur på livet igen, så vi får väll hoppas det. Till nyår ska jag fasiken ha gått ner någorlunda så att jag ligger där jag vill ligga. Jag vet att jag kan - och jag ska!

Av mammatillelsa - 4 november 2013 09:55

Vilket innebär att man har nya möjligheter! Och idag fyller även världens bästa systerdotter år, hela 7 år! Tiden går för fort, man hinner ju inte med :( Det är iallafall världens bästa lillskrutta Alicia :) <3 Mosters stora lilla prinsessa! :)

Jadu, annars då? Jag ligger fortfarande i sängen, känner mig jätte död och så får man väll passa på medan man kan :P Detta är sista veckan att vara heltidsarbetslös! Jiiiihooooo!!! :D

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards