Alla inlägg under september 2014

Av mammatillelsa - 2 september 2014 08:17

Fick hem nya bebiskläder som jag köpt från en på facebook igår :) 3 bodysar i New Born och tre lika i storleken större :)

Den här med ugglan tycker jag är grymt gullig :)

Nu har vi typ kläder så det räcker och blir över, dock så finns det ett par kläder till som jag skulle vilja köpa innan jag är nöjd :)

Sen har vi nog allt hemma som vi behöver ha - förutom badbalja. Det är ingen brådska att fixa det som fattas eftersom att det är iallafall 8-9 veckor minst - förhoppningsvis - innan lillskrutten kommer :)

Av mammatillelsa - 2 september 2014 08:13

Den här natten har varit väldigt sömnlös kan jag lova, så känner mig som en riktig zombie idag. Hjärnan funkar inte alls, glömmer bort direkt vad det va jag skulle göra (händer visserligen även när jag inte är trött också, men värre när jag sovit dåligt), och ah. Neej, den här natten har inte varit rolig vill jag lova, så idag vill jag verkligen inte göra nånting, jag vill bara stänga in mig och sova, men det kan man ju inte göra heller.

Min en gammal chef frågade om vi skulle ta en lunch idag då han skulle till Västerås och skriva kontrakt för uthyrning av lägenhet, men jag kan lova att just nu känner jag verkligen inte för att ut och käka lunch. Är verkligen helt död!

Och en till sak, jag fattar verkligen inte hur saker lyckas försvinna! Ja, jag tror på spöken och sånt, och ibland så tror jag mig att det spökar här, men inget som känns otäckt. Men tillbaka till det jag skulle skriva, saker som försvinner. Vi tvättar med flytande tvättmedel här hemma, så vi har ju en tvättkopp då som man lägger in i maskinen. Det som är borta är tvättkoppen, och jag vet inte vart den har tagit vägen heller! Jag har kollat runt i hela badrummet och hittar den verkligen ingenstans - jag vet att jag la den i korgen under maskinen senast jag tvättade med den, men den ligger inte där -, och jag vet inte vart jag ska kolla heller efter den. För vart skulle den kunna ha hamnat nånstans? Jag har kollat bland sängkläderna - trots att jag inte tvättat nå sängkläder - och där finns den inte. Så vart skulle den kunna vara? Den har ju inte fastnat bland dom vanliga kläderna iallafall, för då hade den ju ramlat ur när jag hängde upp kläderna, eller?

Av mammatillelsa - 1 september 2014 08:44

 

Glömde ju visa hur mina naglar blev igår efter att jag hade målat dom :) Jag är inte så jätte duktig på att måla naglar kan jag ju inte påstå, men ibland kan jag tycka om att få lite färg på naglarna iallafall, och då får det bli som det blir :P Nu blev det iallafall silvrigt nagellack, som jag sen toppade med guldgrittrigt lack :) Lite finare i verkligheten än på bilden tycker jag - färgerna alltså - men jag är som sagt inte så duktig på att vare sig måla naglar eller att ta bilder på när jag målat naglarna :P 

Av mammatillelsa - 1 september 2014 07:43

God morgon! Jag och lillan i magen sitter här och äter frukost, och har precis betalat räkningar. Tur att man har en karl som lånar ut pengar till en så att man kan betala ens utgifter när man inte har en enda krona på kontot. Den är lite jobbig, men förhoppningsvis så får jag pengar från FörsäkringsKassan snart, och då får jag ju betala tillbaka till Niklas. Väntar på besked både på sjukpenningen och graviditetspenningen, så det ska bli intressant och se vad dom säger. 

 

Jag har för mig att det var nått jag skulle fixa idag, men jag kommer inte ihåg vad "/ Jätte störande, den här gravidhjärnan passar inte riktigt på mig. Jag brukar ha stenhård koll, men har verkligen ingen koll alls längre känner jag, och det är verkligen inte roligt! Jag får hoppas att jag kommer på vad det var jag skule göra. Måste fixa med föräldrapenningen också iallafall, men frågan hur det ska gå till. Ena arbetsgivare sitter liksom i Stockholm, så kan ju inte direkt åka dit och sätta mig med papprena, och den andra finns ju här i Västerås, men jag vet aldrig hur han är på plats, om han är på plats eller om han är nån annanstans, eller om han har massa möten och sådär. Men jag får skicka iväg mail till dom båda, men kanske ska kolla med försäkringskassan hur man gör! Jag fattar ju ingenting sånt här. Papper som ska fyllas i och skickas in hela tiden. Varför bara få slappna av? Nej, man ska stressa över alla miljoner papper som måste fixas. Och hur länge ska man vara föräldraledig? Ja, jag vet inte. Jag vill ut och jobba då och då iallafall, för jag kommer inte klara av att bara vara hemma hela tiden. Jag har varit hemma tillräckligt känns det som. Självklart kommer jag ju vara hemma första månaderna, men sen tänkte jag försöka få komma ut och jobba lite. På Cherry hoppas jag att det inte är några problem, och det borde väll inte vara det på Coop heller, eller? Sen får vi se, såg att det söktes folk för att dela ut reklam också. Visst, det är inte världens roligaste jobb, och jätte dåligt betalt, men jag får ut och röra på mig, och jag får in några hundra extra i månaden. Det gör ju ganska mycket. 

 

Allt för att jag ska må bra, för att min lillskrutta ska få ha det så bra som hon bara kan, och för N's skull. Eller ja, han vet ju att jag vill ut och jobba, och det han säger är "se till att ta det lugnt i början, men känner jag dig rätt så kommer du köra hårt på direkten". Och det har han rätt i. Jag kan inte göra nånting "lugnt", utan ska jag jobba på Coop säger vi - där vi har ackord - då kommer jag köra hårt så att jag iallafall klarar dom minuterna som det är meningen att man ska klara. Jag kan liksom inte ta det där lilla lugna när jag jobbar. Antingen går man in för det helt, eller så kan man lika gärna skita i det. Så känner jag iallafall. 

 

Men iallafall så behöver det pratas med mina arbetsgivare om föräldraledigheten och allt däremellan, och sen skicka in papprena till försäkringskassan. 

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Skapa flashcards