Alla inlägg under januari 2015

Av mammatillelsa - 12 januari 2015 22:59

Klarat av bvc idag, och nästa besök är i början av februari, vilket innebär att det är dags för vaccination då. Usch, två sprutor som tas samtidigt - en i vardera ben! Usch vad jag inte ser fram emot det, min lilla skrutta. Den gånger kommer dock Niklas att få lov att följa med.

Hann även med att äta middag ute på Erikslund med min storasyster, lämna in dator på MediaMarkt som inte riktigt funkar och gått på promenad! Herregud säger jag bara! Halt, blött och snö! Inte lött med barnvagn!

Nu ligger vi här i sängen, har en sovande liten prinsessa på bröstet. Kan inte vara lätt alla gånger att vara liten och trött. Hon vägrade somna i N's famn, jag la mig i sängen med henne på bröstet och nappen u munnen, och hon somna på 2 röda. Nu blir det till att kika film innan man somnar!

Av mammatillelsa - 12 januari 2015 12:27

Ajjemän! Precis kommit hem igen från återkontrollen - allting såg jätte bra ut, så bara att tuta och köra! ? Nu vet jag även hur mycket jag vägde innan lilla hjärtat kom ut - 92 kilo! Idag väger jag 78 kilo, så det är ändå 14 kilo som försvunnit från min kropp. Dock fortfarande 18 kilo kvar till min ursprungsvikt, men 10 kilo tills jag väger som jag gjorde första gången hos barnmorskan.

Jaja, då var det klart iallafall, ska tillbaka dit 27 januari, då sätter vi i en p-stav :) 3 år tills man kan skaffa nästa barn, det blir väll bra?

Världens snörusk är det ute också, och alla bilister är jätte osäkra och rädda ute på vägarna. Varför tar man bilen överhuvudtaget om man tycker det är läskigt att köra bil när det är massor med snö? Det fattar jag verkligen inte! Jaja, passa på att njut av snön nu, för senare idag ska det bli plusgrader igen och regn - blä!!

Nu blir det att slänga i sig lite lunch innan man ska tillbaka till Prima, denna gången lilltösa som ska kollas ?

Av mammatillelsa - 11 januari 2015 22:24

Att det aldrig kan bli riktigt som man tänkt sig. Jag jobbade natten, fick inte så mycket sömn och hade först tänkt att vi bara skulle vara hemma, men tänkte att det kunde vara skönt att komma ut ändå.

Blev ingen promenad alls idag heller vilket jag hade tänkt hinna, eller nån annan typ av träning.

Vi åkte iväg så att N kunde få åka radiostyrd bil tillsammans med sin kollega - var riktigt tråkigt att bara sitta med, även fast jag testade någon gång jag också. Var inte riktigt lika roligt som att sitta själv och köra. Haha, ja, jag är fartglad när jag själv sitter och kör oavsett om det är fordon på 4 hjul, 2 hjul eller flera hjul :P

Efter det åkte vi direkt till svärföräldrarna, blev bjudna på mat och N hjälpte till med deras nya dator som dom fått hem. Blev ganska sent. Kollade klart på Så ska det låta, och efter det när jag skulle klä på lilltjejen så var det självklart dags för henne att äta.... Om ca 10 min är vi hemma... Blev inget dega i soffan med film och massa onyttigt....

Imorrn är det måndag igen, vilket innebär nya tag.

Av mammatillelsa - 11 januari 2015 15:19

Seg som man är så kände man egentligen bara för att ligga i soffan, glo på film och äta massa godis och annat onyttigt, men sånt klarar ju jag sällan av även om jag känner mig som en zombie. Kom in i duschen iallafall ? Nu sitter jag här i en stol på kopparlunden, med lilla E bredvid mig sovandes i vagnen, och N som leker av sig tillsammans med sin kollega med deras radiostyrda bilar.

Av mammatillelsa - 7 januari 2015 14:50

Det är verkligen en enorm lycka att ha sitt barn, min dotter. Hon gör mig så enormt lycklig, även om jag är trött och irriterad, så är jag världens lyckligaste ?? Älskar henne så enormt mycket, hon är den pusselbiten i mitt liv som jag saknat i så många år! ?? Hon är hela världen, kommer alltid göra allt för henne ??

Av mammatillelsa - 6 januari 2015 08:03

Lugnet före stormen typ, eller vadå? Nej då, sitter här vid min nya pysselbänk och äter lite frukost - misslyckad omelett med brieost och salami, samt en kopp grönt te :) Sambon ligger fortfarande och sover, och lillskruttan somnade medan jag var i duschen :) Hon var ju vaken i nästan två timmar iallafall, tror jag det var :) Gott humör hade hon också, och inte ens när hon blev jätte trött gnällde hon. Lite skillnad från igår, men man får ha dagar som inte är så jätte bra, tyckte mest synd om henne faktiskt. 


Jaha nehe, första riktiga veckan på det nya året, och jag var på gymmet igår för första gången på över 1 år! Det var riktigt jobbigt, har aldrig någonin tyckt att det varit riktigt pain in the ass att gymma, men igår var det riktigt jobbigt. Visst, det är väll kanske inte så konstigt eftersom att det är längesen som jag faktiskt tränade musklerna. Under typ hela graviditeten var jag ju sjukskriven, och kunde inte belasta så mycket, och under graviditeten så töjs ju alla magmuskler, så man måste ju försöka få tillbaka styrkan där och grejer. Jag har ju en app på telefonen som heter Mammamage som Jenn tipsade om, hon använder den och tycker den är bra, så alltid värt ett försök :) 


Annars då? Försöker få bort gravidkilona, och det går sakta men säkert. Försöker undvika massa socker, och försöker göra nån typ av träning varje dag. Försöker komma ut på en timmes promenad minst en gång om dagen, men det hinns inte alltid med, men försöker iallafall, och det är väll det som är meningen? Man ska ju inte känna att det är ett tvång, för då går det ju aldrig. Men sen i torsdags iallafall så har jag gått ner 1.5 kilo, så det tycker jag är bra :) Det är ju typ det som är normalt, att gå ner 1.5 kg i veckan. Jag har som mål iallafall att jag ska ha gått ner 10 kg till 1 mars, så får hoppas att det går. Gärna tidigare, men man får ju inte gå ner för fort heller. Men ska försöka iallafall att fortsätta såhär :) 


Jag är ingen diettjej så att försöka gå på diet är ingen idé. Jag mår bara dåligt när jag försöker gå på dieter, så jag har lagt när att ens försöka med det, så istället kör jag på att undvika skräpmat, godis, läsk och allt sånt, försöker få i mig frukost, lunch och middag, och orkar inte tänka att det ska vara så lite kolhydrater som möjligt, samt försöker ut och gå och göra nån typ av träning varje dag minst en gång om dagen. Ska äta klart min frukost, och fixa klart inbjudningskort, sen tänkte jag ut och gå en timme faktiskt. 


Förresten så blir min lilla dotter snart 2 månader, det känns ju helt sjukt! Tiden bara springer iväg, och under hela den här resan har man verkligen märkt vilka som är ens riktigt riktiga vänner!! 

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards