Alla inlägg under februari 2015

Av mammatillelsa - 7 februari 2015 18:58


Finns det nå bättre än att mysa såhär innan ett nattpass och innan man måste börja fixa sig!? I love my little girl!!

Av mammatillelsa - 7 februari 2015 16:57

Missade chansen att vara ledig idag när jag låg och vilade/sov med lillskruttan, otur! Det är lite halvtufft att redan vara tillbaka och jobba, men jag försöker iallafall. Var inte så jätte peppad på att jobba idag då jag är jätte trött, världens tandvärk och ont i huvudet, så det var otur att man såg det smset typ 2 timmar försent :( Jag brukar normalt vakna av att jag får sms, men nu var jag tydligen jätte trött. Jaja, fyra och en halv timme ska jag väll kunna klara av, 21.00-01.30, och så får man mysa med sitt barn igen :)


Finns det nå mysigare än att ligga bredvid den här underbara varelsen och sova? :)

Av mammatillelsa - 7 februari 2015 11:39

Ja, ganska så har det varit dom senaste dagarna. Torsdag var det full fart hela tiden, och även igår var det full fart hela tiden. Blev lite kläder till min prinsessa igår, så nu har jag fått köpförbud av min sambo ;P Fast jag hade inte tänkt handla så mycket mer nu, för nu måste jag försöka fokusera på Elsas dop, vad som ska fixas och allt sånt där. Måste planera allting, men tycker det är jätte svårt när man är ensam och försöker planera och fixa. Är det någob som har tips eller förslag kring dop? Vi ska vara i kyrka här i Västerås och efter så har vi hyrt prästgår'n som hör till kyrkan, och har bokat in ena Elsas gudmor på sång, men så mycket mer än så är inte planerat eller fixat. Hur ska man pynta? Dopklänning? Vad ska hon ha för kläder efter ceremonin? Vad för smörgåstårta? Hur mycket? Vad för fika? Hur mycket? Ska jag göra cake pops? Cupcake? Vanliga muffins? Kakor? Jelly? Helt ärligt så har jag ingen aning, jag vill att det ska vara så fint som möjligt!

Vad händer annars då?

Tänkte jag skulle visa lite vad som handlades igår och sådär, men får bli i ett annat inlägg.

Av mammatillelsa - 5 februari 2015 10:02

Lilla söttrollets outfit idag ser ut så här :)

* Hårband från NameIt/fått av gudmor AnnIrene
* Dregglis från Cubus
* Body från NameIt/fått av gudmor AnnIrene
* Byxor från NameIt/fått av farbror och "faster" Karin
* Strumpor från Åhlens/fått av gudmor Sara och Daniel


Lillskruttan ligger och sover just nu så jag har precis fått i mig frukost och plockat ihop all tvätt :) Nu ska tvätten bara vikas och in i garderober och allt vad det heter :P Måste väcka henne strax så hon hinner äta, för sen ska vi ner till stan och luncha med Tobias :) kika lite butiker och köpa present till gudmor som fyller år idag :) Dagen är ganska full idag, för sen ska vi på föräldraträff, efter det hälsa på Elsas gammelfarmor som ligger på sjukhuset, och sen ska jag på bio med AnnIrene och två till :) Trevligt trevligt :)

Vad ska ni hitta på idag? :)

Av mammatillelsa - 4 februari 2015 20:59

Detta fick bli våran middag efter att ha varit ut på en kort turfpromenad :) Det gick snabbt att kasta ihop :)

Nu myser vi i soffan och äntligen har lillskruttan somnat efter en del småkrångel. På dagarna somnar hon hur lätt som helst, men på kvällen krånglas det alltid. Varför är det så tro?

Av mammatillelsa - 4 februari 2015 13:49

Dom här stunderna när det är lugn mitt på dagarna, sitta och äta lunch och bara vara, dom händer inte så ofta :P Missförstå mig rätt, jag älskar min dotter och vill gärna vara med henne dygnet runt, men att bara få vara, få pyssla med det man känner för, äta utan att ha nån i knät - dom stunderna är ganska sköna också. Jag tror att man behöver dom om man ska orka vara den bästa mamman för sitt barn - eller vad tror ni?

Min underbara prinsessa ligger iallafall och sover i sitt sovrum nu, så jag har hunnit äta lunch och läst lite i ViFöräldrar - inte ofta man hinner läsa i tidningar. Även hunnit dammsuga listerna i köket lite snabbt :) Tänkte jag skulle ge mig på att städa och tvätta så mycket som möjligt nu när hon sover. Fast måste lägga in hennes kläder i garderoben igen först :P Skulle kolla igenom hennes kläder som hon har, men kom inte så jätte långt med det då hon vaknade :P Så nu ska jag lägga in det i garderoben igen innan jag börjar ge mig på att försöka städa så mycket som möjligt. Man vet ju aldrig hur länge hon tänkte sova :P

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards