Alla inlägg under april 2015

Av mammatillelsa - 24 april 2015 18:18

Idag har det inte blivit mycket gjort, vi har inte ens kommit utanför dörren, och jag har fortfarande inte kommit in i duschen. Har inte varit den lättaste dagen om man säger så, och hade varit extremt glad om jag hade sluppit jobba inatt, men fick ett lite snällare pass istället. Istället för att jobba 23-03.30 fick jag 21-01.30, lika många timmar, men lite snällare timmar :) Är även ett lugnare ställe då det inte är krog med dansgolv och grejer, och sen är det lite lugnare med spel om jag fattat rätt. Får se hur natten slutar :P

Av mammatillelsa - 23 april 2015 22:19

Lillskruttan har varit ganska trött idag, så jag tänkte att jag skulle gå ut en bra stund innan vi skulle vara på stan för föräldragruppträff. Sagt och gjort, tänkte att jag skulle gå i spåret så att jag kommer vid Rocklunda och sen gå därifrån till Prima, bara det att först och främst så vaknade Elsa, och hon ville absolut inte vara i vagnen. Försökte bära henne en bit, men gick inge vidare, så stoppade ner henne i vagnen igen. Hon är nöjd en stund, sedan blir hon tokig, vill inte ligga ner, vill inte sitta upp, vill bara bli buren. Jag höll på att bli tokig, på det så har jag ingen aning om vart jag är nånstans - då kommer min räddare i nöden! Ingen människa jag känner eller sett förut, och hon gick åt andra hållet än vart jag gick åt egentligen, men hon gick med mig, hon körde vagnen och jag bar Elsa - drygt 3 km eller nått sånt i skogen bar jag henne! Min rygg - trodde den skulle gå av!! Men iallafall, riktigt trevlig människa, vi gick och prata och hon förklarade hela tiden vart vi va nånstans osv, och vart jag skulle svänga av för att komma vart och alla genvägar överallt. Jag är väldigt tacksam för att hon var i närheten faktiskt! Gu' vet hur det hade gått för mig annars!

Väl ute vid cykelvägen igen så skiljdes vi åt, jag la ner Elsa i vagnen, och hon somnade efter en liten stund. Traskade ner till föräldragruppträffen, sedan hem igen. På hemvägen sprang jag även lite - vilket absolut inte är jag! Men hade så mycket energi så kände att jag behövde göra av med lite!

Så idag har jag gått - med lite spring - drygt 1.5 mil! Om inte mer till och med! Helt sjukt!

Nu tänker jag iallafall gå och lägga mig - ligger redan i sängen - för jag är jätte trött!

- Förresten, vågade visade 71.7 kg idag! Känns awesome, fast jag måste sluta väga mig hela tiden! Jag vet det själv, för jag är redan på väg ner i skiten igen känner jag, så måste verkligen sluta med det! -

Nu sova! Natti!

Av mammatillelsa - 22 april 2015 22:38

... att man har såna problem med mage och kropp egentligen, när man konstant känner sig stressad och grejer.

Det slog mig nu ikväll efter att jag plockat undan och så, när jag kände den där brännande smärtan vid mellangärdet, satte mig ner för att måla lite och varva ner - inte ens det fick mig att slappna av och bara ta det lugnt. Inte ens massage från Niklas fick mig att känna mig mer avslappnad och mindre stressad. Under graviditeten så lyckades jag hålla nere stressen lite, men den är här igen.

Jag har alltid varit en stressad person, men har väldigt ofta kunnat hålla på och pyssla och så långa stunder. Jag kan inte det längre, och har väll inte kunnat på några år. Jag måste röra på mig hela tiden typ, men också plocka och fixa med saker.

Har lagt mig i sängen nu, tänkte försöka läsa lite, annars försöka sova!


- Varit på babysim idag igen, och även spenderat tid med Therése :) Alltid lika mysigt och trevligt att träffa henne :) Blev lunch tillsammans, hon fixade iordning Quesadillas, mums!! -



? En sovande stjärna på morgonen!
Vad skulle jag ta mig till utan den här tjejen? Utan denna kärleksknippa? Jag kan inte tänka mig ett liv utan henne, att jag haft ett liv utan henne! Hon är mitt liv, mitt allt, hela min värld! All min kärlek till henne! Mitt mirakelbarn ????

Av mammatillelsa - 21 april 2015 22:32


Oj oj vilken dag! Full fart hela tiden, nu äntligen har jag satt mig ner för att vila en liten stund. Tänkte faktiskt gå och lägga mig strax, är verkligen helt slut!

Har hunnit med babysim, promenad, fika med AnnIrene, lite shopping, glass, middag och fix av lite puréer :)

Av mammatillelsa - 20 april 2015 22:08


Det har varit full fart idag! Frukost, fixade äppelpuré och dryck medan Elsa sov lite, gick till Erikslund i det härliga vädret (gpsen visade helt cp, den ville att jag skulle gå på Norrleden, vilket inte jag tyckte, så virrade fram och tillbaka överallt hela tiden). Handlade, fixade mat, och har fixat en grej som ska ges bort sen :)

Har haft en gnällig tjej idag också, vet inte riktigt vad det har berott på, hoppas att det är bättre imorrn iallafall. Imorrn är det babysim igen också.

Hmm, hade tänkt läsa lite, men känner nu att mina ögon är jätte tunga, så ska nog krypa ner bredvid min lilla bebis istället :)

Av mammatillelsa - 19 april 2015 22:09

Lite spontant sådär hamnade vi hemma hos Elsas faster och "farbror" :) Alltid bäst när det är spontant, eller hur? Grillade, umgicks, drack gott, åt gott - och nu är vi på väg hem igen! :) Tycker alltid att det är lika trevligt atf träffa dom, tycker verkligen om dom jätte mycket :)

Av mammatillelsa - 19 april 2015 16:36


Då var vi på väg hem efter att ha varit i Kumla typ hela dagen, som bjudit på dop och en miniträff med Elsas gudmor Sara och hennes killes familj :) Elsa är helt slut, och jag är väll lite trött också, men mest fullproppad med massa fika ;P

Vad har er söndag bjudit på?

Av mammatillelsa - 18 april 2015 22:11


Fick besök av min syster och sambo, och glömde totalt bort att äta mat, så fick kasta ihop lite mat snabbt :)

Nu sitter vi och kollar på film, äter choklad som min stora lillebror kom förbi med, och lillskruttan sover :)

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards