Alla inlägg under januari 2016

Av mammatillelsa - 19 januari 2016 19:50


Idag fixade Niklas middagen till mig medan jag och Elsa badade och duschade :) 


 


Detta - Cannelloni med svampfyllning - gjorde min kära sambo åt mig :) Det var gott, och det är inte så ofta man äter vegetariskt, så jag får passa på nu medan han inte äter samma mat som jag :) Då kan jag göra precis vilken mat jag vill, så det innebär att jag testar alla möjliga recept från ViktVäktarna :) 


Nu ska jag fixa lite frukt/grönsaker och mysa i soffan en liten stund innan jag kommer totaldäcka :) 

Av mammatillelsa - 19 januari 2016 05:56


Fick paket på posten igår :) Inte alltid man får paket, men detta paket gjorde hela familjen glad fast att det egentligen bara var till mig :P


Roliga väskor som jag hade beställt :) Alltid kul med saker som gör att man kan känna sig lite extra fin :D

Av mammatillelsa - 17 januari 2016 20:33


Vi var över till min mormor och morfar idag, kollade i min gammelmormors lägenhet, och fikade med mormor och morfar. Det kändes jätte konstigt att vara inne i Mormor Lisas lägenhet, se hur allt höll på att plockas bort och att hon inte var där. Samtidigt som det på nått sätt kändes som att hon bara var borta på en liten resa eller nått, att hon skulle komma tillbaka. Nej, det var en jätte skum känsla.

Att kolla om det finns nånting man vill ha bland sakerna kändes också jätte konstigt, men jag är glad ändå att jag kollade. Fick med mig lite av Mormor Lisas saker :)


Dessa fina kaffemuggar/glöggkoppar/vad-det-nu-är, fick följa med hem. Jag tyckte dom var charmiga :)


Två par halsband från mormorLisa fick jag av min syster tidigare i veckan, och dom får pryda ljusbrickan i köket. Som det är just nu så kommer jag inte klara av att bära hennes smycken, men dom kan få göra sig fina här hemma så länge :)

Även ljuslyktan är hennes :)


Fick även fint ostfat och kexfat av min mormor, i marmor :) Så lycklig att jag fick det av henne, passar mig så perfekt :)

Fick även strumpor, men det är ju inte så roligt att visa upp :)

Det har varit en ganska skön dag, det var skönt att komma över till mormor och morfar igen :) Nu ska vi mysa lite innan det är dags att sova :) Imorrn är en ny dag, och nya möjligheter och val :)

Av mammatillelsa - 17 januari 2016 09:16


Accepterade precis förskoleplats åt Elsa! Det är sjukt hur fort tiden går, hon har blivit en stor tjej. Det känns jätte skumt, det är ju min lilla bebis liksom! Känns jätte läskigt att man ska lämna iväg henne till andra vuxna, för att jag och Niklas måste jobba. Nu vet vi ju i och för sig inte hur mycket hon kommer vara på förskolan i och med att jag jobbar som jag jobbar, men känns ändå helt skumt.. Hon har blivit så stor! Min lilla bebis!

Av mammatillelsa - 14 januari 2016 21:22


Äntligen böev mina fransar fixade, nu känner jag mig nästan hel igen :) Lite fin brun färg på hyn bara, och fixa till kroppen lite så blur det super :) Nu är det fokus som gäller :)

Av mammatillelsa - 12 januari 2016 19:13


Det känns som att jag är på väg att gå in i väggen eller nått, känner mig så slut på energi och känner mig så stressad för allting just nu. Det känns ju inte riktigt okey. Vet inte riktigt hur jag ska göra just nu heller, känns som att jag börjar tappa fotfästet lite, och det känns ju inte riktigt riktigt bra. Hoppas på att det blir bättre. Jag försöker ta en sak i taget just nu.


Jag hade ju tänkt mig att jag skulle försöka köra ViktVäktarna nu igen från i måndags, det har väll gått sådär. Jag har försökt köra på ViktVäktar-tänk iallafall, jag har undvikit godis och sånt där sött och grejer - idag och igår. Får se hur det kommer gå för mig. Jag tänker att det är ju ett steg i rätt riktning iallafall, för att få ordning på kropp och knopp. Problemet är att jag väldigt ofta mår bättre när jag kan äta och dricka precis vad jag vill utan att tänka. Och visst kan jag väll fortfarande äta och dricka vad jag vill även om jag kör på VV, men ändå inte. Jag måste ju tänka lite. Därför känner jag, att jag tar ett steg i taget just nu. 


På fredag ska jag lägga min första beställning från Forever, så då ska jag beställa dom två första boxarna i F.i.t-serien Känner mig faktiskt peppad på att köra på det! Rensa ur kroppen på massa skit och allt sånt där. Det känns lite härligt på nått vis att jag ska försöka komma igång med den här verksamheten. Visst, det kanske kommer ta lite tid just nu eftersom att det är så mycket som snurrar och händer, men min tanke och mål är att jag ska fixa detta innan året är slut. Och det kommer jag nog göra, bara allting kommer i ordning igen med livet och allt sånt. Jag får ta ett steg i taget helt enkelt, som med allt annat just nu :) Men jag är peppad iallafall, så får vi se hur det går med allt :) Min mamma tycker väldigt bra om Aloe Vera Gelen iallafall, och pratar väldigt bra om den :) Så det känns bra :) Då känns det ännu bättre att det är nånting som jag sätter igång med, använder produkter själv och faktiskt får den äran att rekommendera, och se till så att mina andra nära och kära kan köpa :) 


Nu blev det väldigt mycke olika sorters tankar och känslor och grejer i det här inlägget, som med allt annat. Nu ska jag fortsätta kika igenom mina papper som jag har här bredvid mig! :) 

Av mammatillelsa - 11 januari 2016 19:28


Det där med att få ihop allting med familj och jobb, och allt det andra, det är ju inte det lättaste just nu känns det som. Jag vet inte, jag kanske aldrig har haft lätt för att få ihop det? Eller så är det bara så det känns just nu i och med sorgen, jag vet inte riktigt.. Stressen över att inte veta hur mycket man får jobba, bristen på ordentligt med sömn, försöka hinna med att fixa veckouppgifterna som jag har i och med mitt lilla extra jobb, försöka få in tid till att vara med min dotter, försöka umgås med min sambo - samtidigt som jag ska försöka göra det jag mår bra av, träna, måla, pyssla, hålla hemmet rent osv... För tillfället så känns det som att allting är för mycket, som att jag liksom inte klarar av att hålla balansen mellan allting, som att jag liksom inte får ihop allting ordentligt. Jag vet inte, men det känns som att jag lyckades på nått sätt innan den här sorgen kom in, att jag ändå lyckades balansera upp allting på ett ganska okey sätt.. Jag får väll helt enkelt försöka sätta upp ett litet mål om dagen, utöver att jag förhoppningsvis får jobba... 


Gu', nu blev allting lite konsigt här hur jag skrev... Hoppas att det inte blev alltför konstigt nu, och att ingen tar dette som nånting negativt. Jag vet ju att jag självklart kommer få tillbaka balansen så småningom, och jag försöker ju varje dag med att få tillbaka nån typ av balans för tillfället, men det är lite tufft till och från. Men jag försöker iallafall, och det är väll det som är det viktigaste? 



Av mammatillelsa - 11 januari 2016 05:46


En ny vecka, då nblir det nya tag och nya möjligheter.

Jag hade hoppats på att sömnen skulle vart bra inatt, men nej, med en dotter som inte är helt frisk blir det inte så bra sömn. Men men, det är bara upp och hoppa och iväg till jobbet. Förhoppningsvis blir man pigg :)

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards