Alla inlägg under maj 2016

Av mammatillelsa - 25 maj 2016 13:50


Idag fyller ju min dotters pappa och min sambo 31 år, men eftersom att vi inte riktigt kan fira honom då han åkte tidigt imorse och inte kommer hem fören imorrn sent på kvällen, så fick han bli lite firad igårkväll och tidigt imorse :)


Även Elsa fick mumsa lite :) Det är tur att hon inte är så jätte intresserad av sockersaker, bortsett från glass :) Fika och godis nöjer hon sig med 2-3 tuggar, sen vill hon inte ha mer :)

Av mammatillelsa - 25 maj 2016 11:42


Seriöst, visdomständer! Det måste vara djävulens påfund på riktigt! Är trött på denna smärtan, och trött på att det ska vara problem med dessa tänder hela tiden!
Får se om det blir ett tredje besök hos tandläkaren den här veckan eller om jag klarar mig undan. En sak som är säker, när denna ungen kommit ut, då ryker visdomständerna! Finns det inte tillräckligt med plats, varför då ha dom? Nej, dom ska väck! Är trött på problemen med tänderna nu!

Tacksam över att ha en sån bra tandläkare som jag har iallafall, även om jag känner mig plågad nu när jag är där. MEN jag är grymt glad att jag började gå hos privattandläkare! Lite dyrare, men det tar jag så gärna när man inte har tandläkarskräck längre, och inte känner att det är tungt att komma dit.

Så mitt tips om man har tandläkarskräck - gå hos privattandläkare istället för folktandvården! Älskar min tandläkare som sagt, och hela den mottagningen! :)

Av mammatillelsa - 23 maj 2016 13:18


Jodå, det börjar bra med äckel tandvärk från helvetet - hatar visdomständer som ska bråka. 

På det så blev jag sjukskriven 100% också... Dessutom glömde jag fråga om jag kunde ta nån annan smärtstillande för tandvärken än Alvedon, för Alvedon hjälper inte.... 


Annars har jag haft en jätte mysig dag, med min mysiga dotter, grannpojken och grannmamman :) Blev en lunch på stan efter att jag hade varit hos läkaren, vilket var trevligt :) 


Nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa från vårdcentralen så att jag kan komma i kontakt med min läkare, så jag får veta vad jag kan/ska göra för att lindra tandvärken. 


Någon som har tips?

Av mammatillelsa - 22 maj 2016 15:51

Jag och Elsa följde med min familj och kollade på min systersons fotbollsmatch idag efter jobbet :)

Just nu sitter vi i bilen på väg till Torshälla :)


Passade på att testa denna milkshake från njie, dock var inte denna smaken så super god. Den funkade absolut, men tyckte man kände sötningsmedlet för mycket i denna. Får se vad jag tycker om dom andra :)

Av mammatillelsa - 22 maj 2016 04:57


Jag är ju sån där, att när det kommit ny smak av nått till butik, eller nyprodukt, så vill jag mer än gärna testa!

Igår fick tre Lindahls kvarg följa med hem - som är nya smaker nu - och två stycken Yoghurt kvarg från Skånemejerier :)

Denna blev först ut att testas nu till frukosten, Smultron + Fläder! :) Riktigt go' och fräsch faktiskt :) Så denna kommer garanterat köpas fler gånger :)

Av mammatillelsa - 21 maj 2016 21:40


Älskar dessa stunder, spontana träffar! En dag där det inte fanns mycket på schemat, två rastlösa själar, slutade med att hela familjen plus grannfamiljen åkte tillsammans och handlade mat, fixade mat inne hos oss, plus rabarberpaj och prat om resa plus en annan hemlis :)

Alltid så trevligt, och just när det blir så spontant - älskar det! Älskar att få umgås med den där familjen överhuvudtaget <3 Är verkligen super glad över att vi fått lära känna dom, att vi fått komma så nära dom :) Dom är som en del av familjen liksom :) En extra familj :) Lyckligt lottad känner jag mig måste jag säga :)

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Upp och jobba imorrn igen, och efter det blir det att kolla på min systersons fotbollsmatch här i Västerås :)

Natti!

Av mammatillelsa - 21 maj 2016 13:47


Hur svårt kan det egentligen vara? Det där med pojknamn är jätte svårt tycker jag, allra helst eftersom att båda ska tycka att namnen är okey. Ett enda namn är vi typ överens om, annars är jag inte så förtjust i hans namnval, och han är inte så förtjust i mina namnval! Det är verkligen jätte svårt tycker jag, vi har mycket lättare för att komma överens när det gäller tjejnamn av nån konstig anledning. Förstår inte varför det är så. 


Har ni några bra namn att bjuda på? 

Av mammatillelsa - 20 maj 2016 06:03


Jag måste ju säga att det är jätte skönt att jobba, och att jobba 4 timmar per pass i och med att jag är så himla slut både fysiskt och psykist MEN - ja, det finns ett jätte stort MEN - det som inte är så himla roligt när jag jobbar är att jag får så extremt ont i ryggen och fogarna! Jag vill bara grina! Första timmen går bra, sen går det bara utför, och jag fortsätter ha superont i ryggen hela resten av dagen, och har jag otur även hela natten och några dagar efter. 


Idag ska jag jobba igen, plus imorrn, så kommer nog garanterat ha ont i fleeeera dagar nu! Varför ska min kropp aldrig klara av en graviditet? Det är tur att det här förmodligen är sista gången jag kommer vara gravid! :) 


Hur mår ni andra? 


Nu måste jag avsluta så att jag kommer iväg till jobbet, och inte kommer försent (fick lite sällskap av en liten tjej också nu :) ). Det ser ut att bli fint väder idag, så blir väll kanske lite lekparkshäng med lilltjejen efter jobbet :) 

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards