Alla inlägg under maj 2016

Av mammatillelsa - 19 maj 2016 05:59


Jag känner mig så himla trött, både fysiskt och psykiskt. Är det normalt? Jag brukar inte ha några problem med att komma upp och gå till jobbet, men idag tar det emot måste jag säga. Jag har inte så många timmar att jobba, det är jag väl medveten om, men det känns ändå tungt. På detta har man en dotter som inte är helt kry, så det är väldigt grinigt och gnälligt hela dagarna, hon ska vara i famnen helst hela tiden. Nätterna går inte heller så bra. Och man känner sig så handlingsförlamad för man vet inte vad som är fel.

Nej, nu ska jag sluta gnälla och försöka få i mig min frukost innan jag måste åka till jobbet!

Av mammatillelsa - 17 maj 2016 23:51


Blev en ganska lång dag idag för lillpluttan! Nog första gången sen hon föddes som hon varit vaken så mycket som idag. Hon vaknade strax efter 8 imorse, och var vaken till strax efter 22, med en mikrosovstund på 5-10 minuter. Har varit ganska drygt, med gråt och gnäll till stor del. Det är inte lätt att vara liten, och inte kunna berätta vad man vill och vad som är fel.

Men nu ska jag ta och sova bredvid min lilla prinsessa!

VAB

Av mammatillelsa - 17 maj 2016 07:29


God morgon! Idag kör vi vab här hemma igen, idag är det jag som är hemma med lillsnurpan. Hon ligger fortfarande och sover, vilket jag hade blivit extremt chockad över i vanliga fall, men i och med att hon inte är helt kry så är jag inte ett dugg förvånad. Lilla pluttan, det är så jobbigt när dom är sjuka. Nu är hon förvisso hyfsat pigg ändå, men man märker på henne hela tiden att hon inte är sitt vanliga jag, men håller tummar och tår att det ger sig snart iallafall, så hon kan få komma till dagis lite och lite sådär, och så att vi kan träffa lite vänner :)

Nu ska jag passa på att vila en liten stund till, vet ju inte när lilldamen tänkt vakna igen - så får passa på medan man kan!

Av mammatillelsa - 16 maj 2016 21:08

 


I oktober så kommer vi inte längre vara 3 i familjen, utan 4 stycken :) Vi väntar en liten pojke, Elsa ska få en lillebror, och hon ska bli storasyster :) Det känns helt sjukt, men ack så verkligt ändå! Ser verkligen fram emot att få lära känna den här lilla varelsen som ska komma till oss, och jag vet att Elsa kommer bli världens bästa storasyster :) 

 

Nu äntligen kan jag skriva om graviditeten, så det känns skönt :) Nästan halvvägs nu, och det känns helt sjukt! Känns inte som att det var så längesen som jag plussade, men ändå så är det några månader sedan! Det har gått så sjukt fort den här gången :) Fast det kanske inte är så konstigt egentligen, när det är full fart hela dagarna, med en liten tjej, snart flytt och samtidigt jobb den lilla tiden som man har :) 

Av mammatillelsa - 14 maj 2016 20:50


Efter en dag full med fart så ska vi kika på Eurovision Song Contest strax :) Just nu är det "förspelet" som är på på tvn :)

Får se om man orkar vara vaken dock, känner mig riktigt trött! Typ som lilla pluttan som tokslocknade i bilen och bara vaknade till en liten stund mellan bilen och lägenheten. Helt slut hjälte kan man säga!

Av mammatillelsa - 14 maj 2016 17:00


Gårdagens inköp till min lilla prinsessa :) Blev en del som fick följa med hem, men lite av det behövde hon faktiskt :)

Och sen förstår jag inte att det ska vara så svårt att hitta badkläder till en tjej i Elsas ålder, måste allt vara antingen bikini eller baddräkt? Dessa två var dom enda som var enbart trosor, av typ 10 olika utföranden! Tycker inte att små barn ska behöva ha bikini eller baddräkt i den här åldern! Okey, säger dom att dom vill ha bikini eller baddräkt, då kan jag väll fundera på saken och sådär, men förstår inte varför man ska könsindela allting.

Av mammatillelsa - 13 maj 2016 23:22


Trots att jag haft extremt ont idag så har jag ändå haft en riktigt bra dag :) Känner mig så glad över livet, över min familj och underbara vänner. Är så extremt tacksam över att vi fått lära känna våra grannar, och att vi kommit varandra så nära. Dom är den där extra familjedelen liksom :)

Startade dagen med jobb i 4 timmar idag, för att sedan hämta min lilla busunge på dagis och vidare till stan för lunch på matmarknaden med sambon :) Efter detta körde jag en shoppingsväng på Lindex, och det blev lite kläder till Elsa :) Kan visa bilder imorrn på det :) Mötte upp Evelina och Arvid, tog några snabbvändor innan vi köpte med lite mat från stan :) Och efter så har vi hängt resten av dagen och kvällen, med allt från lek, bad till mat och massa prat :) Haft en riktigt bra dag och kväll, tackar inte nej till dessa kvällar och dagar :)

Jag är som sagt väldigt glad över att vi fått lära känna våra grannar, och att vi verkligen kommit varandra så nära :) Och att se hur trygga våra barn är med varandra, och med oss vuxna :)

Nu ska jag sova, det är en dag imorrn också med lite äventyr :)

Av mammatillelsa - 12 maj 2016 09:56


Min underbara skatt, gu' vad jag älskar denna lilla damen!

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Skapa flashcards