Senaste inläggen

Av mammatillelsa - 29 december 2016 21:14

 

Detta är verkligen ungdomsböcker! Ibland kan jag tycka att det är riktigt skönt att läsa sånt, och idag har jag äntligen läst hela serien! Började i somras, och dom tre första böckerna gick väldigt fort att läsa igenom, men den fjärde har tagit lite tid. Det kom ju en liten knodd mitt i allt, och det är först nu som jag lyckas få till lite tid för att läsa, eller vad jag nu vill göra liksom. Baka, måla, skriva, läsa - ja, allt sånt där som jag tycker om att göra liksom! Så nu är denna serie läst, och jag tycker den är väldigt bra faktiskt. Skulle kunna läsa om den igen, men läääääängre fram! Nu ska jag försöka läsa igenom alla andra böckerna som jag har först :) 23 böcker som jag aldrig ens har öppnat, plus att jag har 5 böcker som behöver köpas för att 3 serier ska bli kompletta, så här ska läsas :) 

ANNONS
Av mammatillelsa - 29 december 2016 20:50

Något som är typiskt såhär års, det är ju att man ger massa nyårslöften som sen inte hålls. Det är ju väldigt vanligt måste jag säga. Jag själv har ju varit där också, där jag gett löften men sen har jag inte lyckats hålla dom löftena. Detta år kommer jag inte ge löften, men ändå tankar om hur jag tänker mitt nya år. För ett nytt år, det ger ändå nya möjligheter, eller hur? Även om man får nya möjligheter varje dag, så är ju ändå ett nytt år ett nytt år liksom. 


Jag kommer starta mitt nya år på bästa sätt iallafall, och det är ju såklart tillsammans med min egna lilla familj :) Sedan väntar ju bara bra saker hoppas jag, jag ska försöka se till iallafall så att året 2017 blir super bra på alla sätt och vis :) Försöka vara så positiv som möjligt :) 


Det är ju några saker inbokade iallafall, och det är kryssning, födelsedagar, tripp till Stockholm, lägga lite beställningar till mina kunder, lägga beställning till mig själv, komma igång med träning osv :) Det här kommer bli super duper! Jag är verkligen super peppad på det nya året, det kan jag lova! Hur bra kommer det inte bli liksom? Förhoppningsvis får jag jobba lite på lagret, och komma igång med c9 och f15 :) Har även några vänner som jag ska köra c9 tillsammans med, och sen är det ju bara att tuta och köra :) Efter c9 blir det att fortsätta på f15, och där hade jag tänkt att köra alla nivåer och grader under hela året :) Hoppas på att det funkar, men det borde det göra :) 


Om ni vill veta mer kring c9 och f15 så är det bara att höra av er till mig, så ska jag besvara era funderingar så gott jag kan :) 


Som sagt, jag är extremt pepp på det nya året, märks det? :) Jag känner redan hur jag börjar tanka lite energi, och det känns jätte bra :) Självklart har man ju stunder som man tappar energi och tålamod, men jag hoppas verkligen att jag ska bli bättre, och att jag ska hitta tillbaka till energiska och positiva Linn igen - och det kommer jag nog garanterat att göra! Jag vet ju hur jag ska nå dit, och jag har lagt upp en plan för mig själv, så det ska nog gå bra :) 


Hur ser ni på det nya året? :) Berätta gärna, jag är jätte nyfiken!

ANNONS
Av mammatillelsa - 17 december 2016 20:58

Nu har dagarna gått i ett hela tiden igen, och när dom gör det så hinner jag inte riktigt med att skriva här. Hoppas ni har tålamod med mitt till och från skrivande, jag försöker vara duktig på att uppdatera, men det går i vågor som ni märker. Jag är verkligen inte jätte duktig på det där med att ta fram datorn och skriva. 

Och anledning till att jag vill få fram datorn och göra inlägget på den är dels;

1 - Det är lättare att vända och vrida bilder på datorn,

2 - jag tycker inte om att skriva på telefonen hela tiden,

3 - det är mycket skönare och går mycket snabbare att skriva på datorn. 


Det har varit dagar fulla med bakning, smådejter med Evve, dagis osv :) 

Idag har även jag jobbat, så har varit vaken sen halv 4, men inte kan man gå och lägga sig för det, för jag har en son som bestämt sig för att han ska vara vaken nu. Dock så tänker jag att jag fixar oss båda för kvällen med allt vad gäller blöjbyte, pyjamas och allt sånt där, så är det bara att gå och sova sen när han är nöjd :) 


Vilket han verkar vara ganska snart :) Då blir jag lycklig, för jag är suuuper trött! Och med tanke på att jag har några tillfällen inatt att ge mat, så skulle det vara skönt att komma i säng redan nu, så man orkar med morgondagen också :) 


Imorgon är det julfirande med pappa som gäller :) Ska även visa lite bilder på allt gottit vi har gjort, och fina pyssel som Elsa gjort både hemma och på dagis!

Av mammatillelsa - 30 november 2016 20:43

Förstår ni vad jag menar? Den där när man får feeling för något specifikt. Typ när man är ute och går, och kommer in i den där feelingen att man skulle kunna gå hur långt som helst, att det inte finns något slut liksom :) Just nu, är jag verkligen inne i feeling på att fixa i ordning hemma, på det bästa sätt jag kan innan allting ska röjjas igen :P Alla rum på övervåningen ska ju tapetseras om och det ska nytt golv, men man vill ju ändå ha det fint under tiden innan det är dags för nästa rum liksom. Nu har jag fixat i ordning i ena barnrummet, så det ska bara städas rent liksom :) Sen har jag gått igenom vad det är som står i hallen, och det är sånt som ska slås in och upp på vinden, och det är ju ganska snabbt och enkelt att få undan. Sen är det sovrummet som ska röjjas och mitt lilla krypin :) Det kommer nog gå fort om man bara får köra på som man själv vill, vilket man inte riktigt kan när man är hemma själv med två barn. Haha that's life liksom!


Nedervåningen håller sig tack och lov ganska så i ordning hela tiden, och det är jag jätte glad över :) Mår verkligen dåligt när det är oordning och rörigt och stökigt hela tiden. Jag vill ha rent och fint, och allting i ordning. Det funkar ju inte att ha så hela dagarna, men på kvällen så kan man ju röjja upp ordentligt igen när stora tjejen ligger i säng :) 


Nu ska jag röjja det lilla som är att röjja, medan pappan i huset är uppe med dottern :) Hoppas på att hon ska ta och somna, hon har somnat väldigt tokigt om dagarna nu. Av mammatillelsa - 29 november 2016 10:26

Nu när man inte bara är mamma till Elsa, utan mamma även till lillkillen, så lär man väll byta namn igen på bloggen - eller? För absolut så är jag ju fortfarande mamma till Elsa, men med bloggnamnet så känns det ju som att jag enbart skulle vara mamma till Elsa och ingen annan :P Eller tänker jag fel? 


Älskar såna här mornar, när klockan är typ halv 11 och vi alla tre fortfarande går runt i pyjamas :) Haha, men det är sånt som händer väldigt sällan, men nu när tjejen är krasslig och vi fick avboka det som var inbokat, så kan det ju få vara så :) Jag ska försöka ta mig in i duschen strax, och sen sätta igång med lite lunch, och försöka städa lite på övervåningen. Dock verkar inte lillkillen vilja vara lika tillfreds idag som han var igår. Så fort jag lägger ner honom i soffan så vaknar han efter 2 minuter, men så var det inte igår. Då sov han hela tiden i soffan utan minsta problem, vaknade bara när han ville ha mat. Såna tillfällen är guld, för då kan man göra precis vad som helst. Jag hann ju städa klart nedervåningen, så nu är det rent och fint :) 

 


Av mammatillelsa - 28 november 2016 21:41

Så är det - anledningen till att jag har uteblivit härifrån efter mitt senaste inlägg. Det har saknats både energi och tid, och jag har inte varit på topp. Då har inte riktigt bloggen varit på prio, men jag har varit på väg flera gånger att göra ett inlägg, men jag har bara hunnit starta datorn och sen har det kommit annat före. Så det har liksom runnit ut i sanden eller vad man ska säga. 


Så nu tänkte jag passa på att skriva ett lite snabbt inlägg medan båda barnen ligger uppe i sängen och sover, jag sitter själv i soffan och jag ska känna på den här datorn hur den känns. Det är ju verkligen inte en dator som jag är van med om man säger så! Har endast haft en iphone en gång i mitt liv, och sedan har det alltid varit samsung i telefon. Dator har jag haft HP, sony vaio och den senaste lenovo. Nu sitter jag med en macbook i knät liksom, och ska känna hur det känns med en sån. Men som sagt, än så länge känns den bra, lite annorlunda är det ju självklart. Jag vet att det är vissa kommandon som är annorlunda på den här datorn, men jag kommer inte ihåg just nu vilka det är. 


Nej, nu skriver jag om bara massa onödigt skit verkligen! Det ska väll komma upp ett mer seriöst inlägg sen! 

Nu ska jag andas lite i soffan innan jag ska plocka bort från bordet och innan lillgrabben vaknar för mat igen :) Hoppas han vaknar för mat innan jag går och lägger mig :) 

Av mammatillelsa - 3 oktober 2016 07:24
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av mammatillelsa - 27 september 2016 10:57


Har tänkt många gånger den här veckan att jag skulle sätta mig ner på stolen och skriva ett inlägg, men jag har inte riktigt hunnit. Det har varit nånting hela tiden, och sen på kvällarna har jag varit så himla trött så jag har antingen somnat samtidigt som Elsa eller så har jag typ totalt däckat i soffan :P Haha, vet inte vad som är bäst egentligen ;) Haha. 

 

Hade tänkt att jag skulle uppdatera lite snabbt vad som hänt under veckan, men jag kommer knappt på just nu vad som har hänt. Sara har varit här och fotat familjen lite, vilket var trevligt :) Alltid kul att få träffa henne, det sker ju inte alltför ofta! Och så härligt att Elsa får vara med sin ena gudmor. Nu träffar vi ju nästan aldrig nån av dom, dels för att AnnIrene nuförtiden bor i Norge, och Sara bor i Kumla och har haft fullt upp med jobb och nu med plugg. Det är ju egentligen inte så jätte långt att åka till Kumla, men det måste ju klaffa för alla parter, och jag som dessutom inte har en bil hemma om dagarna så har jag inte så lätt för att ta mig till olika städer som det är nu. 

 

Hmm, vad har mer hänt? Elsa var hemma från förskolan i onsdags då det var stängt, och då passade vi på att åka med Evve och Arvid till Västerås, där vi åt brunch och hängde fram till lunch typ, när det blev dags för barnens dagliga vila. När Elsa hade vaknat igen så skyndade vi över till Evve, för att sedan åka till Västerås ännu en gång fast med Niklas. 

 

Träffade Elsas farmor och farfar i lördags, först hemma hos dom och vi hämtade lite saker, och sen kom dom över till oss på eftermiddagen och hjälpte till lite och fikade. 

 

Det är typ det jag kommer på just nu som hände förra veckan... 

 

Igår var vi hos barnmorskan, och allt såg bra ut. Nu är det inte lång tid kvar tills lillebror är beräknad att komma ut, men min barnmorska tror att han kommer komma innan nästa besök - som är 10 oktober, han är beräknad 14 oktober. Jag hoppas inte för mycket, eftersom att jag inte känt nå värkar eller nånting sånt överhuvudtaget. Det gjorde jag ju förvisso inte med Elsa heller fören samma dag/dygn som hon föddes. 

 

Lekte lite med Evve och Arvid på eftermiddagen, och sen kom Niklas hem med matkassen som vi beställt. Första rätten blir att laga idag, då vi gjorde svampstuvning på macka igår för att slippa kasta bort svampen som vi hade. 

 

Men nej, nu ska jag fortsätta här hemma innan det är dags att hämta hem Elsa från dagis igen :) 

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lifeisadream med Blogkeen
Följ lifeisadream med Bloglovin'

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se