Alla inlägg under februari 2015

Av mammatillelsa - 16 februari 2015 10:02

Har haft en bra helg, det måste jag ju tycka ändå! Det var lite konstigt på fredagen, men det löste sig. Fick ledigt från jobbet, myste med min lilla familj och fick ett jätte fint halsband av Niklas :) 


Lördag for vi över till Fagersta och umgicks med min mamma med familj, riktigt mysigt! Blev bjudna på mat och fika, pratade massa, gick ut på en liten promenad för tänkte säga hej till min syster och barnen samt hämta hoppgunga. Blev ingen  hoppgunga då hon inte hittade den, och blev ett snabbt hej till dom bara eftersom att dom hade jätte bråttom iväg till barnens farmor. Jaja, vi sa hej iallafall och fick oss en liten promenad :) Min lillebror som körde vagnen mest, och det gjorde väll inget :) Elsa invigde även en ny overall som hon fått av sin faster och "farbror", som har varit stor ett tag. Fast hon fick ha bara den och en filt i vagnen, för den overallen är verkligen fluffig och tjock, så hade nog blivit för varmt att ha hela överdraget på på vagnen. Fick även ett jätte fint armband av mamma :) 


På kvällen körde vi på grönsaksstavar och dipp, det var gott, men jag åt inte så mycket då jag fick jätte ont i magen. Min mage vill inte riktigt sammarbeta med mig, men det kanske ni redan har förstått :P Kollade på melodifestivalen också - vilket jäkla skämt! Det är ju bara massa pajaslåtar och grejer! Seriöst! 


Söndag skulle Niklas åka radiostyrd bil med kollegor i Enköping, så jag åkte med och åkte vidare hem till Evelina i Hummelsta och hälsade på henne och barnen :) Riktigt trevligt måste jag ju få säga :) Fika, leka, promenera och bara snacka massa :) Vi har ju känt varandra i några år, vi har ju gått i skola tillsammans, men vi har aldrig egentligen riktigt umgåtts med varandra, men nu har vi det ;) Neej, det var riktigt trevligt faktiskt, så det gör jag mer än gärna om :) 


Vad har ni hittat på i helgen? 

 

 

Av mammatillelsa - 13 februari 2015 08:54

Av mammatillelsa - 13 februari 2015 07:50

Underbara morgon, underbara dotter!
Tänk att jag har den turen att ha en sån underbart go' dotter, att jag har fått den lyckan här i livet! :)

Elsa vaknade 05.30, men låg kvar och gosade till 06.30 :) Efter det gick vi upp, hon fick mat; ny blöja och rena kläder :) Nu ligger hon i babygymmet och jag äter frukost :) Känns som att vi börjar kunna det här nu så att allt flyter på på mornarna :) Iallafall dom gånger vi inte har tid att passa :)

Av mammatillelsa - 12 februari 2015 22:18

Ibland blir det att massor med tankar och känslor snurrar runt inom en, och skulle jag ens försöka skriva om det här så skulle allt bara bli konstigt och kaos. Det är jätte skönt att kunna skriva av sig precis vad som helst, men ibland måste man ju faktiskt tänka på vad man skriver och hur man skriver saker, och skulle jag skriva allt som snurrar just nu så skulle det som sagt inte bli så jätte bra. Vet inte riktigt hur jag ska få ut alla tankar och ord.... Är nog bäst att sluta skriva nu innan det blir för konstigt.

Av mammatillelsa - 12 februari 2015 08:35

Efter gårdagen och natten så kan jag bara säga att jag är väldigt trött just nu. Det positiva är att min lilla prinsessa är sitt vanliga pigga jag idag :) Det känns verkligen jätte skönt, för igår gjorde det ont i mig och se henne så slö och ha ont och allt vad det va igår! Man vet liksom inte riktigt vad man ska göra när dom är sådär. Tror vi har varit väldigt skonade, hon har inte varit sjuk och så sen hon föddes - peppar peppar - förutom att vissa dagar så är det bara närhet som gäller. Det kan man väll ta liksom :)

Lilla hjärtat ligger iallafall och sover just nu, ganska så vanligt vid det här laget :P Men det innebär att jag fått i mig frukost, och nu tänkte jag hoppa in i duschen innan jag tänker göra nånting mer idag :) Vet knappt vad jag ska göra idag xD

Av mammatillelsa - 11 februari 2015 14:45

Tycker så synd om min lilla plutta. Hon har varit helt utslagen av vaccinationen, hon totaldäckade när vi kom hem från bvc, och sov lääääänge så fick lov att väcka henne för att ge mat. Det gick bra, men efter maten så grät hon hela tiden, och inte det vanliga gråten, så misstänkte att hon hade ont, så i med en alvedon! Tur att dom där supparna inte är speciellt stora och att dom löser upp sig snabbt. Hon blev lite gladare iallafall, men hon är fortfarande inte pigg.

Nu håller hon på att somna igen, undrar om vi ska ut och gå en liten sväng medan det fortfarande är ljust ute, så får hon sova i vagnen.

Av mammatillelsa - 11 februari 2015 07:58


Lyckligt ovetande om vad det är som väntar, så har hon varit riktigt glad och busig hela morgonen :) Nu ligger hon och sover, och det är väll bra antar jag? Tyvärr så kommer hon att vakna när vi är där, vet inte om det är bra eller dåligt, tycker så synd om mitt lilla hjärta <3 <3

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards