Alla inlägg den 27 augusti 2014

Av mammatillelsa - 27 augusti 2014 21:20

Jo men visst, blev en sväng in till förlossningen för att kolla så allt var bra med lillskrutten eftersom att jag knappt känt henne nånting under dom tre senaste dagarna. Allt såg bara bra ut, både på mig och på henne :) Så det kändes riktigt bra :) Vi fick med oss lite papper som ska med sen när det är dags för förlossningen på riktigt också, och sen fick vi med diagrammet för hennes hjärtslag och rörelser och sådär :) 

Känns alltid så skönt med förlossningen här i Västerås, för dom bryr sig verkligen om en. Är man orolig så får man komma in, och dom tar hand om en på en gång. Så det känns skönt, det känns verkligen som att dom tar en på allvar, till skillnad från större delen av centrallasarettet. 


När vi var klara där så skulle vi åka hem, och jag blev sugen på frukt! Och eftersom att jag har en så go' sambo så stannade vi till på ICA efter vägen och köpte en del frukt :) 

Så nu, medan han sitter och spelar vid datorn och trycker i sig massa chips så tänkte jag krypa ner i soffan,

tända ljus, slå på en film, och äta frukttallrik och lite ostbågar :) Mums mums! 

 

 

Min frukttallrik :) 

 


Hoppas att ni alla har en mysig och trevlig kväll :) 

Av mammatillelsa - 27 augusti 2014 11:41

 

Den växer och växer, men man växer ju på alla håll och kanter just nu känns det som! Men ack så jag längtar till lilla miraklet är redo att komma ut :) Önskar att det var dags snart, men det är en del veckor kvar! 

Är ju bara 28+4 idag :P 

Av mammatillelsa - 27 augusti 2014 08:37

Kan lova att det har varit riktigt dåligt med sömn i natt, värre än vanligt och det var inte roligt. Känner mig som en zombie idag, vilket jag absolut inte gillar. I normala fall brukar hon vara vild i magen när jag ska sova och under hela natten, men brukar inte vara några problem. Brukar vakna några gånger för att gå på toa och när N låter. Inatt var det inte riktigt så kan jag ju lova! Lillskruttan har varit väldigt lugn nu i två dagar (hoppas bara att hon har lugna perioder, så man slipper vara orolig), och jag har inte kunnat sova alls typ! N har låtit illa till och från, jag har svårt att sova hela nätter på rygg, men den här natten fick jag nästan lov till att göra det. Svårt att sova ordentligt som sagt för att jag fick lov att ligga på rygg största delen av natten, och la jag mig på vänster sida så blev det myrkryp under bröstet (brukar få så under dagarna när jag sitter, står eller går), och gjorde ont. La jag mig på höger sida blev det samma sak plus ont i ryggen. La jag mig på magen så gjorde det ont i magen och brösten, så det var typ bara rygg som funkade. Men det funkade ju inte riktigt för att jag skulle kunna sova ordentligt. 

Fick sendrag i höger vad en hel del, och det gjorde så ont så jag ville bara gråta. Hela foten blev att den drog ihop sig, så hade svårt att få bort sendraget, och imorse när jag klev upp så var jag super öm i hela vaden. 

Och inte har jag känt henne speciellt mycket under natten heller, så ah. Hoppas att hon kommer igång snart, annars får jag väl lov att ringa in till förlossningen och kolla vad dom säger. Känner mig så dum när jag ringer för "småsaker", men å andra sidan så handlar det ju om mitt lilla barn som ligger där inne i magen, och som jag faktiskt vill få ut hel och levande! 

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards