Alla inlägg under mars 2015

Av mammatillelsa - 9 mars 2015 07:54

Man måste försöka tänka positivt, och vem är inte glad när det är fint väder ute? Somrig frukost och sol utanför fönstret - finns det nått bättre? Jo, att jag har en frisk dotter och välmående familj, och att jag faktiskt har några nära vänner :)

Av mammatillelsa - 8 mars 2015 19:59

Ni vet, när man känner att allt bara är skit? Japp, lite så har min dag varit. Inte hela dagen men en del av den. Ångest över mig själv, fast samtidigt inte och massa. Såna dagar är det tur att man har den underbara familj man har, en sambo som älskar en fast man är sur och ledsen, och en underbar och glad dotter som påminner om att livet är bra trots allt.

Hörde en liten röst från sovrummet, här ligger min dotter klarvaken och leker och pratar :) Toktjejen :P Trodde hon hade somnat för kvällen/natten men där hade jag fel :P

Av mammatillelsa - 7 mars 2015 19:54

Ja, nu sitter vi ner och tar det lugnt här i soffan. Det har varit full fart som vanligt idag, fast det är det ju i och för sig alltid så tycker jag även om man inte har några planer för dagen.

Började dagen med att ha sovit dåligt, så var inte på det bästa humöret. Lillskruttan hade krånglat en hel del inatt. Gav henne frukost - ersättning och lite persikabananpuré, verkade vara gott iallafall - och frukost till oss själva. Ut på promenad då det behövdes köpas mjölk, och sedan blev det dusch och lunch. Min mamma och hennes karl kom på besök så blev lite fika. Det ångrade jag - inte besöket utan att jag tog fika. Mådde jätte illa efteråt, hade inte ens tänkt ta fika först.

Niklas stack till Erikslund en sväng, jag letade kläder till dopet medan lillskrutt sov. Sedan mat - tacos!!

Natta lilltjejen, fixa med lite tvätt, diska flaska, och nu sitter vi i soffan och ska kika film och äta lite gott i form av ost, kex och vindruvor :)

Sedan blir det natti natt :)


Min stjärna, min kärlek, min värld, mitt allt! Vad skulle jag vara utan dig? Vad skulle jag göra utan dig? Du är det bästa som finns, det bästa jag har <3 <3

Av mammatillelsa - 6 mars 2015 19:52

Fullt ös - medvetslös! Så är det verkligen här hela tiden känner jag! 


Igår blev det promenad ner till stan för att lämna tillbaka spetshårbandet, ta ur p-stav hos barnmorska och träffa AnnIrene, tog en fika och promenerade hem igen. Totalt drygt 1 mils promenad. 


Idag blev det promenad hem till Jenny, ner till stan för att hämta papper på skolan, lunch, promenad hem till Jenny, och sen hem igen. Nästan 2 mils promenad idag alltså! Det är helt sjukt, har jätte ont i ben och fötter nu, och är helt slut.


Skulle försöka mig på att söka CSN nu också, men blev väldigt osäker då jag inte fick ihop hur det stod på blanketten som ska skickas in, och det jag ska fylla i själv för att ansöka. Så fick lov att skicka ett mail till studieledarna igen, så får vi se på måndag när dom svarar vad dom säger. För mig kändes det jätte konstigt iallafall, och jag vågar inte fylla i nått som jag är osäker på om det stämmer eller inte. Fick inte ihop period, poäng eller hur min studie är upplagd. 


Jaja, ska väll försöka klippa naglarna på min dotter nu, ge henne lite mat och sen natta henne. Risken finns dock att jag också kommer somna när jag nattar henne. Haha

Av mammatillelsa - 4 mars 2015 23:23

Min lilla skrutt börjar bli stor! Det är helt sjukt! Hon är min lilla bebis, och kommer alltid vara det, men hon börjar bli stor! Egen stol vid bordet som hon dessutom nöjt sitter i, flyttat in hennes säng till vårat sovrum så att hon ska kunna sova där eftersom att hon börjar växa ur babynestet och jag vågar inte ha henne mellan oss utan nånting som ligger runt och skyddar. 8 mars blir hon 4 månader! Det är ju helt sjukt!

Stanna tiden snälla, jag hinner inte med!!

Av mammatillelsa - 4 mars 2015 07:18


Tycker alltid att min lilla prinsessa är så vacker och fin - nej jag är absolut inte partisk ;)

Lillskruttan har ätit och fått kläder, så nu är det bara jag som ska fixa mig och få i mig frukost innan Elsas faster kommer hit :) Jag ska ju på introduktionen idag på Hermods, och ville inte behöva ta med Elsa dit så då kommer hennes faster och är med henne under tiden :) Får dom lite mystid bara dom :)

Nej, ta och sätta lite fart! Allting tar ju lite extra tid när man har en liten skruttunge, så snart är väll klockan dags att sticka iväg :P

Av mammatillelsa - 3 mars 2015 22:55


För att göra det hela kort, så är det typ som bilderna ser ut :)

Första outfiten för dagen hade hon på sig till badhuset, då blev det såklart badbyxor på :) Elsas moster - min storasyster - följde med mig på babysimmet :) Första gången för alla oss tre, då min syster aldrig gick på babysim med hennes barn :P Efter babysimmet mötte vi upp min älskade Sara inne i stan, blev lunch tillsammans innan min syster var tvungen att åka igen. Jag och Sara körde snabbkik inne på några få butiker innan vi rörde oss hem till våra olika :) Fick fin napphållare av Sara också, passar superbra till dopet och i övrigt också :) Dock är vi väldigt dåliga på att använda våra napphållare i vanliga fall då jag inte riktigt fått kläm på hur jag ska sätta fast den på bästa sätt.

Köpte även lite hårband till skruttungen, så ska lämna tillbaka det i spets imorrn tror jag när jag ska ner till stan.

Vi fixade enkel tacos till middag, och detta var nog den godaste tacos jag ätit! Istället för bröd så hade vi salladsblad :) Och hoppade över cheddar och guacamole samt chipsen :) Mums var det - på riktigt!

Kastade även ihop en tredje batch med fudge. Får se hur denna blir, det får jag kolla imorrn för den står i kylen just nu. Första blev inge vidare, så den åkte i sopen. Andra gjorde jag lite ändringar - den blev bättre. Tredje är nästan exakt som den andra, förutom olika typer av choklad.

Nu blev det här väldigt långt ändå märkte jag, vilket inte var meningen, så nu säger jag gott natt - ny dag imorrn! :)

Av mammatillelsa - 3 mars 2015 07:38

Hade verkligen hoppats på sovmorgon idag, men nej Elsa tyckte det var dags att vakna där innan 5. Hon fick mat och jag tänkte att nu lär hon väll somna om. Inte hon inte, helt klarvaken ligger hon och sparkar och har sig. Jaja, vi låg kvar till klockan var 6 iallafall, fixade oss - och vem sover inte nu då? Elsapelsan, men det är helt okey. Det innebär att jag kommer hinna göra massor med saker idag :)

Och vet ni vad mer denna dag innebär? Babysim med lillskruttan och efter det får vi träffa våran saknade Sara!! <3 <3 <3

Presentation


En tjej född -91, flyttar strax till hus med min sambo och våran dotter. Väntar vårt andra barn, beräknad att komma i oktober -16. Här skrivs om allt möjligt!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

HittaRecept/MyTaste

hittarecept.se

Ovido - Quiz & Flashcards